Jag tänkte passa på att berätta lite granna om mig och bloggen.
Krafla betyder vulkan på isländska, vilket jag tyckte passade väldigt bra, det står lite för alla tankar som sprutar ut som lavan i en vulkan. Eftersom jag avgudar island och islandshästar så fick det bli på isländska också.

Själv är jag är 17 snart 18årig tjej som bor i uppsala län. Jag går medialinjen år 2 i uppsala med inriktning grafisk kommunikation, och därför kommer ni kunna se diverse skapelser från skolan här på bloggen. Mina intressen är foto, illustration, bakning (till exempel cupcakes!), scrapbooking, ridning (endast islandshästar nu för tiden) och därför är det mest detta som bloggen kommer att handla om.

Jag hatar stavfel och grammatikfel, men endå händer det att jag slarvar till det själv ibland, så ser ni nåt fel, säg gärna till så jag kan fixa!

Just ja, en väldigt viktig sak; Alla bilder på min blogg är skyddade av upphovsrätten, det betyder att ni inte får kopiera dem och lägga upp dem på andra hemsidor/bloggar. Om det är en bild ni vill låna får ni maila till mig så kanske vi kan göra en kompromiss. Jag kommer inte vara snäll på den här punkten. Du skulle väl inte stjäla en målning?

Det var lite om mig, jag uppdaterar snart den här sidan med en bild på mig också så ni får se hur jag ser ut :)
Trevlig helg!
Stolt Carro fick MVG på foto A kursen! Grattis till mig!

Bilden får ej kopieras! Foto: Jag
Modell: emelie (evelynee.blogg.se)
Jag tänkte scrappa om Reel big fish konserten i lördags men istället fastnar jag här framför tv:n och tittar på ett avsnitt av Simpsons som jag redan har sett, vad är det med mig? Nej, jag borde gå och föna håret istället.
Jag ska hem till jens sen och  kolla vidare på irlandsresan till i sommar, längtar!
Ciao!

min fina palett jag gjorde i illustrationen för några veckor sen