Igår la jag upp några bilder ur en tidning där min katt var med, idag tänkte jag lägga upp lite fler bilder på honom som jag tog med nya kameran (ja den har kommit! Underbart!) Det är kanske inte världens bästa bilder, Casper är nämligen sjuk, vi hoppas inte, men tror, att det kan vara vingelsjukan :(

Sista bilden är egentligen gräslig vinkel och han gör en sur min, men den vart så bra med ljuset, det fångades upp i ögonen mycket bättre än på de andra bilderna.

Håll nu tummarna att Casper blir bättre!


Idag är min katt Casper med i tidningen, han är nämligen en av de 10 utvalda kandidaterna till "årets lussekatt" I tidningen här på orten, vilket jag tycker är kul, det är ju jag som fotat bilden också :)
De har förvrängt lite vad jag skrev om honom, han är ju inte direkt "pigg på lekar" eftersom han är världens lataste, utan jag utsatte stackars casper för dessa doktorslekar och barnvagnsåkande när jag var liten vare sig han ville eller inte, men det kanske kändes lite sadistiskt, så de ändrade det, hehe.
Bor du i närheten tycker jag att du iallafall ska ta dig en titt i tidningen från idag, för där finns det ett röstformulär där man kan rösta på den kissemiss man tycker ska vinna :)
I dagsläget är jag kameralös, vilket går mig på nerverna... Ser saker att fota hela tiden nu bara för att jag inte kan! Ni som har hängt med ett tag vet att jag har haft en Olympus e520 med 14-42mm objektiv, och att jag sen fått låna en Canon eos 50D med ett 28-70mm och ett 70-200mm av en kompis (tusen miljarders tack, Johan) men att jag länge sparat till en egen, fräsig kamera. Well, that day has arrived, mina vänner. Jag har beställt en Canon eos 7D med ett 18-135mm och ett 50mm makro! TJOHOOO!


Klicka på bilden för källa

Så, nu går jag i väntans tider, bara väntar och väntar på min bebis, och hoppas att den kommer innan onsdag då jag och några kompisar flyger iväg till Dublin, vill ju kunna fota på resan! Så, håll tummarna åt mig? :)