Ok, såhär ligger det till. Jag hatar citron i bakverk. Jag bara... nä, det går inte ihop! Lemonad, ja. Citronkaka, nej. Men många älskar ju den här kombinationen, så nu har vi problem. Jag vet att jag måste stoppa in en citroncupcake i menyn till företaget, men hur ska jag veta om det är ett bra recept när jag själv inte gillar det? Kära nån. 

Jag har iallafall skissat lite på hur en sån här djävulscupcake kan se ut. Jag hade tänkt mig en marängsmet som man bränner lite på toppen, lemoncurd i mitten (det gillar jag ju faktiskt!) och en saftig cupcake med citronskal och saft. Sen för att göra det lite extra spännande tänkte jag ha i vallmofrön, ni vet såna som finns uppepå toastbrödet ;) 
Jag har hört att det ska vara jättegott i citronkaka, så det måste jag ha.

Pja, det ser ju bra ut iallafall. Måste testa detta så fort jag packat ur sockret och de andra ingredienserna ur flyttkartongen.
Apropå flytten och bakning, igår skulle jag ju baka tårta, fast vi har ju packat ner allt i flyttlådor. Så jag och mamma rusade till Willys och köpte socker, smör, kakao, ja allt som behövdes. Vi hade inte packat ner vår gamla elvisp och den nya elvispens vispar, och mamma sa att hon brukade köra de nya visparna i den gamla vispen, så jag tänkte att det skulle väl gå bra. 

Ner i en kastrull med alla ingredienserna (bunkarna var ju också nerpackade) och på med elvispen. 

*pang, pang pang, kneeeiiiigchhhh* 

Okej, det luktar bränt och visparna slår mot varandra och sen fastnar de och elvispen låter som en borrmaskin. Bra idé mamma, skitbra! :) Till slut fick jag den att funka om jag slog den hårt mot kastrullernas kanter så att visparna låste upp sig. Härlig kreativ lösning! ;)
Ska nog packa upp nya elvispen först av allt när vi flyttat.
Åh, så sockersöta, pastelliga och perfekta för små barn att gotta i sig. 
Dessa färgstarka cupcakes bakade jag på jobbet så dessa kan du köpa ifall du har vägarna förbi Magnifik. Det är en vaniljcupcake med rosa whipped cream cheese frosting. SÅ goda.
Fyra olika färger har dessa små godingar. Jag färgade smeten med vanlig karamellfärg som du hittar i mataffären. Det går faktiskt bra om man inte har pastafärg, men man får tänka på att man drar av mängden mjölk/vatten i kakan eftersom karamellfärgen tillsätter fukt också.
Gick jag lite överstyr med dekorationer på fotograferingen av dessa sötnosar? Kanske. Äh, more is more!
Som några kanske vet så håller jag på att flytta just nu. Vi fick låna en skåpbil för att köra bort vår gamla soffa till återbruket, och då bakade jag den här tårtan som tack, vilket uppskattades! :) Receptet på den här godingen är densamma som coffee walnut cupcakesen, fast utan valnötter då det var en som var allergisk.

Rosorna har jag gjort med hjälp av en tyll av smörkräm med smält choklad i. Det krävs lite träning för att göra dessa rosor och jag har en del kvar tror jag... Men de går fort att göra och är smidiga när man inte vill sitta och göra i sockerpasta eller modelleringschoklad.