Elin min kära vän har kommit för att hälsa på mig i Brighton! :D
Hon kom i tisdags och då gick vi runt och shoppade mest, satt lite på pub och sånt.
Idag har vi vart på akvariet här i Brighton, och vi passade på att fota massor. Jag köpte en tröja på rea och vi strosade runt lite mer och så. Gick på piren bla.
Mysig dag trots apkasst väder.

Varning för ISO 6400 på nästan alla bilder! :( Samt knasfokusering pga repiga glas osv.

För er som känner mig så vet ni att jag hatar fisk och vatten och sånt, men på det här viset tycker jag det är riktigt intressant faktiskt, att kolla på olika fiskar och reptiler och sånt. Reptilerna är dock lite intressantare än fiskarna. Fisk är ju ändå fisk.

För några dagar sen var vi uppe på en slags kulle bakom Mile oak, där hade vi picknick med supergoda jordgubbar, och Erika var smart nog att ta med sig en burk nutella som snart gick åt till jordgubbarna ;>

Vi blev våldsgästade av massor av hundar (speciellt två spaniellar som kom till oss flera gånger) som sprang iväg från sina ägare för att se om de också fick smaka av picknicken.

Det var underbart väder men lite blåsigt, dock en väldigt trevlig liten utflykt!
Sen var vi på en marknad till i North lanes, det fanns lite allt möjligt där men jag var snål så jag köpte inget, jag fotade det istället.

Och sist var vi på nån avsides food market som var mysig.

Söndagen bestod av att processera lördagnattens händelser och ta igen på sömnen som jag inte fick nån. En relativt händelselös dag alltså.

Funderar på att börja lägga upp en slags matsedel eller nått recept då och då på vad jag äter, skulle ni tycka det var kul? Vegetariska recept?