PUH! Mitt andra bröllopsbak är avklarat! Fyra tårtor med färgtema grönt och vitt var beställt, de gröna med marsipan och de vita med sockerpasta. Själva tårtan bestod av kladdkakebotten, två lager mörk chokladkaka, och fyllningarna var två tårtor med passionsmousse och två med hallonmousse. 

Det var extremt kul att göra dessa tårtor, det är ju såklart nervöst att göra bröllopstårtor eftersom det måste bli perfekt, men det sporrar mig att göra mitt bästa. Och trots att det kostade mig ca 18 timmars arbete och 700-800 kr att göra dem, så är det helt klart värt det. 

Ser fram emot fler bröllopsbak!
(Ursäkta mobilkamerakvaliteten)
Här är en bild på mitt pepparkakshus som jag gjorde i år (eller oj, förra årets måste det bli nu eftersom det är 2012 nu) Jag gjorde det med hjälp av pepparkaksmåttet från Nisses (Finns även på Lagerhaus har jag hört) som i princip är ett stort kakmått som lätt stansar ut delarna till ditt pepparkakshus. Smidigt! Jag gjorde egen deg för första året, och det blev mycket mycket godare än köpt, och det blev inte lika fluffig, jag tycker köpt deg jäser upp för mycket.