Det var längesen ni såg mig här. Alltså fejset. Ni som inte känner mig kanske tänker såhär när ni läser: "Men hujedamej, jag kan liksom inte relatera till det hon skriver för jag måste bara veta hur hon ser ut, nu!" Ja, då har ni en bild här då. Fast ja, mitt hår är inte sådär rött, det är photoshopfiltret, ingen idé att sticka under stolen med sånt, va.

Och japp, jag ska byta piercing, den här är lite ful, men den nya har inte kommit än, va. Ta't lugnt.

Titta, där är det där äppelträdet jag pratade om. Otroligt.
I vår nya trädgård här på Gotland finns tre äppelträd. Två av dem har inte mognat än, men ett av dem är perfekt att baka med just nu, precis mogna, men fortfarande lite sura. Såååå, jag bakade en rulltårta. Med äpplen på. Helt enkelt. Jag har spritsat på mönstret enligt den här principen:


 
Jag har använt mig av deras recept på kakan också, men skippade deras fyllning. Den var lite tråkig. Och sen har jag penslat kakan med äppelmos och citronsockerlag för att få den saftigare, det kan jag rekommendera. Bara 50g socker med 30g citronjuice och 20g vatten, koka upp och pensla på. Easy peasy roly poly. 

Fyllningen är en vanlig whipped cream cheese frosting med hackade äpplen uppepå. Klart!
 
 
Man kan göra mönstret hur avancerat som helst, men den här gången blev det ganska enkelt. Kanske att jag gör en till imorgon, och då gör nåt wacky. Jo, så blir det nog. Ska försöka dela med mig av det till er också! Until then, tjingeling!
 
cake, citron, rulltårta, tårta, äpple,