Fan vad snabb jag är, producerar mönster som nån maskin. På gott och ont :P Här har ni iallafall ett till! Måste sitta och göra fler tills vi har redovisning kl 1 :)

Här har ni ett afternoon tea party :)

För några veckor sen började jag i skolan, en helt ny skola. Konst ska jag studera här också.

Den här veckan har vi jobbat med att göra mönster och jag tänkte att jag skulle visa er ett som jag har gjort. Vi fick kolla på filmen Nausicaä of the Valley of the Wind (som för övrigt var otroligt fin) som vi skulle inspireras av och sen skapa ett mönster utifrån. Jag blev inspirerad utav alla djur i filmen och speciellt de stora sländorna som flög omkring i giftskogen, så jag utgick ifrån en trollslända.

Puh, sen i onsdags har jag hållt på med en bröllopstårta på jobbet. (Jag jobbar på ett café där jag gör tårtor på beställning ibland) Nu är den äntligen klar och den blev så fin tycker jag :) Designen hade bröllopsparet bestämt så det kan jag inte stå för, men utförandet är mitt! :) 

Det var första gången jag gjorde några andra blommor än rosor och även första gången jag använde blomtråd och blomtejp när jag gjorde blommor så det var en himla utmaning, men jag tyckte det gick riktigt bra! Ser fram emot att gå en kurs i sockerblommor i höst.
 
Tårtan består av en kladdkakebotten och tre chokladbottnar, i varje våning alltså. Den är fylld med hallonmousse och chokladmousse och täckt med marsipan. 
 
Blommorna är gjorda av svart marsipan och vit gumpaste. Pistillerna är inte ätbara och finns att köpa på kakburken.