Okej, den har lite synliga skarvar och dekorationerna på bordet passar inte till tårtan. Det var första gången jag gjorde en såhär amerikansk tårta. Den här snyggingen har 6 lager mastig chokladbotten och är fylld med marshmallowsmörkräm och chokladsmörkräm. Jag fick inspiration av lägereldsgodiset som är så populärt i USA, nämligen s'mores. Jag älskar s'mores och brukar äta det när jag är där och hälsar på, och jag bara kände på mig att Anna, som fyllde 18 och fick denna tårta, skulle älska smakkombinationerna.
Det var även första gången jag använde min blow torch (brännare?) som jag fick i julklapp. Det är en liten behändig (och sablans cool) mojäng som man kan använda till att, tex. bränna marshmallows med.
Förväntansfullt födelsedagsbarn skär upp tårtan.
Jag önskar jag kunde leverera lite finare bilder men dessa togs i all hast på festen. Tårtan skars upp med en slö tårtspade. Hur mycket jag än skulle vilja vara sweetapolita så är jag tyvärr inte det. Någon dag kanske.
Mitt i allt det goda finns ett lager med krossade mariekex, de höll sig tyvärr inte krispiga, men var ett gott tillskott ändå.
Vill ni se fler såna här tårtor i bloggen? Det vill iallafall jag... Så, känner du nån som fyller år? Kontakta mig :)
För nån helg sen åkte jag, min pojkvän och vår vän Kenny till skåne på Backafestivalen!
Här välkomnas man till campingen som hade en vild och en lugn sida :)
De hade byggt en jättestor borg åt barnen av halmbalar, jäklar vad det lektes!
Kenny spelar på den trasiga gitarren.
En bild från backafestivalen, där vi satt i kvällssolen och myste. Dit åker jag gärna igen.