Lite bilder från mitt kök, efter vi pepparkakspyntade :)

3 kommentarer

Miss

13 Dec 2009 20:17

Jag antar att du har använt den klassiska franska metoden? Den verkar kräva extremt mycket finlir och erfarenhet för att lyckas... så jag vågar inte :)



Den jag testade brukar kallas den italienska metoden (eftersom den använder italiens maräng). Den italienska marängens socker har redan hettats upp en gång innan smeten åker in i ugnen och jag tror att det är därför den typen av macarons blir mer stabila och svårare att misslyckas med: http://www.myfoodgeek.com/2007/06/08/almost-foolproof-macarons/

karin

15 Dec 2009 21:01

God jul!

Ny lucka öppnad - ny tävling!

Du kan vinna ett presentkort hos Saltå Min Müsli, missa inte chans!

http://www.bagerskan.se/2009/12/julkalendern-lucka-15.html



Kram Karin

Alcione

14 Oct 2011 18:43

Hej Lina!här är adressen om fotografering program på tv som jag sa till dig!

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=136456&a=2537327



Alcione

Kommentera

Publiceras ej