Nu har jag gjort klart min PMEkurs i sugar flowers! Det har vart sååå kul!
Jag har inte kunnat fota så mycket eftersom första helgen som kursen var så hade jag inte med mig mobilen, och andra helgen glömde jag bort att fota nästan, för jag var så koncentrerad. Men lite foton har jag!
 
Rosor hänger på tork
 
Nejlika
 
 
Sockerblommorna pulvermålas
 
provisorisk torkställning
 
Hela buketten
 
Closeup på orkidéerna
 
Kalla, rosor, nejlika, murgröna, Lila, mfl.
 
Och den lilla lilla lilla miniorkidén. Jäkligt pillig. typ 1-1,5 cm stor.
 
Nån annan som har gått eller tänker gå den utbildningen? Jag kan verkligen rekommendera den. Läraren kan verka lite... bestämd... i början, men hon är snäll. Det är väldigt bra att man kan handla saker i deras shop (kakburken) under kursens gång om man märker att man behöver nånting, jag köpte bla lite färger och en celboard.
 
 

3 kommentarer

Anonym

26 Oct 2012 00:53

Hejsan!
Det e ju helt galet, har du gjort de dör vackra blommorna!
Du är fantastiskt duktig! Är jätte imponerad!
Kram Linda

Lars

27 Oct 2012 14:39

Hej,

Besökstoppen är en helt ny bloggtopplista som har fiffiga funktioner som att kunna knyta etiketter till sitt konto och en sökfunktion på sidan. Detta för att bloggläsare ska kunna hitta nya bloggar på ett enkelt sätt. Hela idén med Besökstoppen är att sidan riktar sig främst till bloggläsare och inte bara bloggare, som andra topplistor riktar sig till.

Medlemmar får en lättillgänglig och snyggt presenterad statistik och självklart kommer det generera mer besök till er blogg eftersom fler kommer att uppmärksamma den via Besökstoppen. Medlemskap är så klart gratis.

Vi kommer att satsa mycket på Besökstoppen så att den kommer att nå en bred publik, så missa inte chansen att vara med ifrån början. De 100 första bloggare som registerar sig kommer även att få synas i reklamspotten under en veckas tid när Besökstoppen har börjat bli populär. Detta som ett tack till Er som är med ifrån början.

Mvh
Besökstoppen

Fotograf Therése Kervefors

28 Oct 2012 22:48

Du är ju helt fantastisk! :) Dom ser otroligt levande ut! :)

Kommentera

Publiceras ej